Guresu warriors RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Guresu warriors RPG

Tervetuloa, soturi!
 
PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

 

 Pohjoiseen

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
AxelViestien lukumäärä : 154
Join date : 10.01.2014

Pohjoiseen Empty
ViestiAihe: Pohjoiseen   Pohjoiseen EmptySu Tammi 12, 2014 6:14 pm

Kensekan kylän päälikkö oli ystävällinen mies. Hänkin halusi että maahan palaisisi järjestys ja oikeus. Hän lupasi autaa Axelia kunhan hän saa muita kyliä puolellensa. Axel oli tyytyväinen. 2 kylää oli periaatteessa hänen puolellaa eikä Grabnetin kylää tarvittu. Mutta hän tarvitsisi puolelleen vielä lisää kyliä. Mutta kun Axel näki aseen korjauksen hinnan hän kauhistui. 10 pacaa? se oli omaisuus. Axel päätti ostaa ruokaa sillä matka olisi pitkä. Hän osti ruokakorin missä oli vihanneksia ja otti sen mukaan. Matka Sago scriptsin kylään olisi pitkä ja raskas mutta mies joka kuljetti Axelin kensekkaan suostui palkaamaan Axelin taas töihin. Hän oli menossa Onnen maahan mutta suostui pysähtymään matkalla Sago scriptsin ja Ner Havin kylässä. Axel saisi palkan Onnenmaassa
joka olisi 5 pacaa. Palkaan sisältyisi myös ruoka. Ja niin he lähtivät matkaan. Sen lisäksi että Axel ohjasi venettä hän myös tähysti näkkejä. Tuuli oli myöntäinen ja matkasta tulisi lyhyempi. Silti matka kestäisi noin 2 tuntia.
Noin puolentoista tunnin päästä kaksi näkkiä hyökkäsi veneen kimppuun. Ne tönivät venettä ja huitaisivat välillä vihreilä käsillään Axelia ja miestä. Axel taas huitaisi niitä miekalla. Onneksi vene oli iso ja näkit eivät yltäneet.
Vähän ajan päästä Sago scriptsin kylä alkoi näkyä. Axelin nuostua maihin hän huomasi että kylä paljon pienempi kun oli olettanut. Hän lähti kävelemään päälikön taloa päin. Meni kauvan ennekuin sai tavata päälikön sillä päälikkö oli ollut jossain tekemässä jotain. Päälikkö kuunteli ideaa tarkasti ja kyseli paljon yksityiskohtia. Hän sanoi että ajatus oli hyvä mutta jos Fusekain saisi tietää Axel pääsisi hengestään. Jos kuningas saisi tietää Axel viruisi loppuelämän vankeudessa. Axel sanoi että hän ottaa sen riskin. Kylän päälikkö halusi pitää asian salaisena kunnes olin kysynyt muilta kyliltä. Axel palasi veneelle ja huusi miehelle KOHTI POHJOISTA!
Takaisin alkuun Siirry alas
FaithinChrist (Hato)
Admin
FaithinChrist (Hato)

Viestien lukumäärä : 107
Join date : 02.01.2014
Ikä : 22

Pohjoiseen Empty
ViestiAihe: Vs: Pohjoiseen   Pohjoiseen EmptySu Tammi 12, 2014 6:29 pm

Hyvä hyvä! Tarina oli jälleen mielenkiintoinen. Käyttelet myös kauppaa juuri tarkoituksenmukaisesti, olen iloinen siitä. Smile
Saat seitsemän pacaa, päivittelen jälleen rahatilannetta hahmosivullesi Pelaajat-kategoriaan. Smile
Takaisin alkuun Siirry alas
https://guresuwarriors.palstani.com
 
Pohjoiseen
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Guresu warriors RPG :: Outside the game :: Tarinat :: Axel-
Siirry: