Guresu warriors RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Guresu warriors RPG

Tervetuloa, soturi!
 
PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

 

 Maantien katkaisu osa 1

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
AxelViestien lukumäärä : 154
Join date : 10.01.2014

Maantien katkaisu osa 1  Empty
ViestiAihe: Maantien katkaisu osa 1    Maantien katkaisu osa 1  EmptyPe Tammi 23, 2015 1:50 am

Axel oli saanut joukkueellisen (40) miestä kokoon Kensekassa. Nyt hänen pitäisi päästä maantielle ja ottaa pätkä siitää haltuun. Se olisi taktisesti hyvä veto kun sillä katkaistaisi Onnenmaa-Urukuhai tie ja samalla osittain Fusekain asekuljetukset ja Tengan puu ja elintarvike kuljetukset. Joukkue lähti marssimaan aamulla kohti länttä mukanaan parhaat mahdolliset aseet.

Heitä vastaan ei uskaltannut hyökätä örkki tai muukaan. Lepotaukoja piti pitää useita johtuen helteestä ja raskaista varusteista. Axel meni etunenässä kissansa kanssa. Tämä aistisi nopeasti ei kutsutut vieraat. Tielle päästiin iltapäivään mennessä. Ja Axel joukkueineen miehitti sen molemmilta ojan suunnilta ja kaatoi puita esteeksi tielle. Ohikulkiat käännytettiin takaisin.

Muutaman tunnin päästä tuli ensimmäinen partio. Se oli Fusekain. Koko iltapäivän Axel joukkueineen oli linnoittanut tie sukua. Kun partio ilmestyi näkyviin joukkue oli asemissaan. "Valmiina..." Axel kuiskasi jousi miehille. Partio ei ollut vielä huomannut heitä vaikak ihmettelikin kaivauksia ja kaadettuja puita tiellä. "TULTA!"

Siinä samassa nuolet lensivät kohti partiota ja Axel mukanaan muita miekkamiehiä rynsivät vihollisen kimppuun. Hämmästynyt vihollinen ei kyennyt tehokkaaseen vastarintaan ja puolenminuutin päästä 10 miehen partiosta 8 oli kuollut ja 2 oli vankina. Heidät sidottiin puuhun ja puukapulat suihin. Axel ei halunnut lähteä voemään heitä Kensekkaan. Yksi Axelin sotureista haavoittui hyvin lievästi.

Voitto toi miehissä moraalin nousua ja himoa listiä lisää vihollisia. Vihollis sotilaiden tunnuksia pistettiin taskuihin ja heidän laukkuja pengottiin vaikka Axel yritti säilyttää tarkkaavaisuuden. Seuraava partio saattoitulla millloin hyvänsä...
Takaisin alkuun Siirry alas
FaithinChrist (Hato)
Admin
FaithinChrist (Hato)

Viestien lukumäärä : 107
Join date : 02.01.2014
Ikä : 22

Maantien katkaisu osa 1  Empty
ViestiAihe: Vs: Maantien katkaisu osa 1    Maantien katkaisu osa 1  EmptyLa Tammi 24, 2015 8:52 pm

Okei, kuulostaa vähän raporttimaiselta referaatilta osin mutta olkoon. Smile 5p
Takaisin alkuun Siirry alas
https://guresuwarriors.palstani.com
 
Maantien katkaisu osa 1
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Guresu warriors RPG :: Outside the game :: Tarinat :: Axel-
Siirry: