Guresu warriors RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Guresu warriors RPG

Tervetuloa, soturi!
 
PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

 

 Hato

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
FaithinChrist (Hato)
Admin
FaithinChrist (Hato)

Viestien lukumäärä : 107
Join date : 02.01.2014
Ikä : 22

Hato     Empty
ViestiAihe: Hato    Hato     EmptyPe Tammi 10, 2014 12:26 am

Hato Erebor

Hato     2e1hm4p

Ikä: 17 vuotta (21.7)
Skp: nainen

Ase: Molemmilta puolilta teroitettu kevyt miekka, joka tekee tarkkaa jälkeä. Ase kantaa nimeä Wakkai.

Rahaa: 96p

Ulkonäkö:
Hato on noin 165cm pitkä, ruumiinrakenteeltaan hoikka tyttö. Hänellä on pitkät, tuuheat, kastanjanruskeat hiukset, jotka vapaina ulottuisivat alaselkään saakka. Tavallisesti Hato kuitenkin pitää hiuksensa poninhännällä.
Vaatteiden suhteen Hato suosii vihreää väriä. Hän pukeutuu lyhyeen takkiin, pitkiin housuihin ja hiuspantaan, jotka on kaikki tehty tummanvihreästä, joustavasta, sadetta ja tuulta pitävästä kankaasta. Takin päällä Hato pitää ruskeaa, liikkeen sallivaa suojusta. Jalassaan hänellä on mustat nahkakengät, jotka soveltuvat hyvin juoksuun ja hyppäämiseen. Kaulassaan Hatolla on ristikaulakoru.

Luonne:
Mahtavaksi soturiksi tai muiden kunnioittamaksi tuleminen ei ole Hatolle kovin tärkeää. Enemmänkin hän tahtoo auttaa ystäviään ja koko saartaan vapautumaan hirviöiden uhkasta ja Fusekain ikeestä. Haton unelma onkin liittyä oikean kuninkaan armeijaan ja olla mukana maan takaisinvalloituksessa. Auttavaisesta luonteestaan huolimatta tyttö on kuitenkin kasvanut hirviöiden täyttämän metsän ympärillä sen verran kovaksi, ettei hän luota keneen tahansa. Kohdatessaan uuden tuttavuuden, joka vaikuttaa vähänkin epäilyttävältä, Hato voi olla aika kylmäkiskoinen. Tarvitaan paljon työtä, jos haluaa voittaa hänen täyden luottamuksensa. Ystävilleen Hato on uskollinen ja pyrkii suojelemaan heitä parhaansa mukaan.

Menneisyys:
Kenheiwan luostarin asukkaiden kertoman mukaan eräänä tavallisena aamuna luostarin läntiseltä kulmalta löytyi pieni vauva puisessa korissa. Mitään viestiä ei ollut mukana; vauvan lisäksi korista löytyi ainoastaan hopeinen kaulaketju, jossa riippui musta risti. Oli ilmiselvää, että lapsen vanhemmat olivat jättäneet hänet siihen aamuvartion löydettäväksi. Niinpä luostarin nunnat ottivat löytövauvan hoiviinsa ja nimesivät hänet Hatoksi. Lapsi kasvoi, ja kun hän oli tarpeeksi vanha osallistuakseen soturiopetukseen, otti apotti Lasarus itse hänet oppiinsa. Käytäntö oli harvinainen, eikä apotti suostunut kertomaan, miksi näin menetetiin. Haton lisäksi Lasarus opetti myös toista löytölasta, Jossaksi kutsuttua poikaa. Jossa on paras ystävä Haton lapsuudesta.
Samana päivänä, kun Hato täytti kaksitoista, luostariin tuli kauhea uutinen: Fusekai oli toteuttanut vallankaappauksen Urekuhaissa. Hirviöt valloittivat Itäisen metsän, mutta luostarin elämä ei kaikesta huolimatta merkittävästi järkkynyt. Kasvaessaan ja ymmärtäessään tilannetta yhä paremmin Hato tunsi, että jotain olisi tehtävä. Lopulta tyttö teki päätöksensä lähteä luostarista ja liittyä oikean kuninkaan joukkoihin. Lähtöhetken koittaessa Hato oli seitsemäntoistavuotias. Tietäen, että häntä yritettäisiin estää, hän karkasi luostarista pimeänä uudenkuun yönä, jättäen jälkeensä vain apotille tarkoitetun kirjeen.

Matkatoverit/eläimet:

Kasai: Nuori ja vikkelä poikakettu, joka seurasi Hatoa tämän lähtiessä luostarista. Kasai ei ole kovin rohkea, mutta se on uskollinen matkakumppani.

Hato     16kpb83
Takaisin alkuun Siirry alas
https://guresuwarriors.palstani.com
 
Hato
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Guresu warriors RPG :: Outside the game :: Pelaajat-
Siirry: